Avondhavo Aruba betekent voor mij…

AHA-WEBb

‘Een kans om op een andere manier te studeren. Het is voor studenten fijn dat zij overdag kunnen werken en ’s avonds studeren. Een goede mogelijkheid om vooruit te komen.’
Viviane Monte, 20 jaar

‘De AHA is een goede omgeving om te leren, de dagschool heeft teveel lessen op een dag. Ik heb hier ook meer vrienden gemaakt. Ik wil de opleiding voor security software volgen.’
Raun Tromp, klas 3, 20 jaar

‘Voor mijn liefde muziek maken heb ik meer ruimte op de AHA. Hier zijn goede docenten, vind ik meer rust, en ben ik gefocust op het diploma. Mijn droom: Opleiding Toegepaste Psychologie – Here I come.’
Denzel Browne, klas 3, 19 jaar

‘AHA biedt mij een tweede kans om mijn diploma te halen. Zonder diploma kom je niet vooruit, dus heb ik deze kans met beide handen aangepakt.’
Brandon Arends, 25 jaar

‘Op de AHA heb je meer tijd voor de studie. Je wordt zelfstandiger. Nu ben ik gemotiveerd om het diploma te halen en kan ik thuis toch een handje helpen. Dan mijn droomopleiding: operatie-assistente.’
Aileen Bayubay, klas 3, 20 jaar

‘Veel meer chill en zelfstandig. Nu kan ik ook het voorbereidend jaar aan de Rietveld Academie volgen.
Met de AHA kan ik mijn droom aan de Designer Academie gaan volgen.’
Quina Cronie, klas 3, 19 jaar

‘De AHA is de optie voor mij met een klein kind. Zo kan ik toch mijn droom als kleuterjuf waarmaken.’
Amanda Wever, klas 3, 20 jaar

‘AHA betekent voor mij een betere toekomst voor mij en mijn zoontje.’
Melanie, 24 jaar

‘Werken in de constructie motiveerde mij om weer te gaan studeren. De AHA is perfect voor mij: Ik ben supergemotiveerd en zelfstandiger geworden. Zo kan ik mijn liefde voor de luchtvaart waarmaken en de opleiding tot Luchtverkeersleider gaan volgen.’
Donothan Nisbet, klas 3, 27 jaar